Ingrediënten
100 gram speltmeel1 ei
1 banaan
100 ml melk
2,5 tl bakpoeder
(1 theelepel vanille extract)
(1 theelepel vanille extract)
kokosolie
agavesiroop of honing
Bereiding
Doe het speltmeel samen met de bakpoeder in een mengkom.Prak de banaan en doe deze samen met de melk, vanille extract en het ei in de mengkom.
Smelt wat kokosolie in een pan en schep met een juslepel het pannenkoekmengsel in de pan.
Voeg eventueel na een halve minuut nog een klein beetje mengsel toe op de pannenkoek, zodat de pannenkoekjes lekker dik worden.
Laat op laag vuur even bakken, tot er luchtbelletjes te zien zijn. Schep ze dan met een spatel om en bak ook aan de andere kant mooi goudbruin.
Herhaal dit tot de mix op is en stapel de pannenkoekjes op een bord.
Laat op laag vuur even bakken, tot er luchtbelletjes te zien zijn. Schep ze dan met een spatel om en bak ook aan de andere kant mooi goudbruin.
Herhaal dit tot de mix op is en stapel de pannenkoekjes op een bord.
Besprenkel met agavesiroop, honing of vers fruit.
(Op de foto heb ik pannenkoekenstroop gebruikt, oeps! Niet gezond!)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten