Ingrediënten
2 eieren1 el melk
snufje zwarte peper
mespuntje zeezout
1/2 tl gedroogde oregano
handje (vers) gesneden basilicumblaadjes
2 tl kokosolie
handje rucola
1/2 avocado
1/2 tl honing
handje walnoten
30 g zachte geitenkaas
Bereiding
Doe de eieren, rijstmelk, zwarte peper, zeezout, oregano en fijngesneden basilicum in een kom en klop het mengsel met een garde luchtig.
Verwarm een koekenpan met de kokosolie op laag vuur. Zodra de olie is gesmolten, kan het eimengsel de pan in.
Draai de omelet om zodra de eieren gestold zijn en leg het daarna op een bord.
Verdeel een handje rucola over de omelet.
Lepel het vruchtvlees uit de avocado en snijd het in blokjes of reepjes.
Hak de walnoten fijn en verdeel samen met de avocado over de rucola.
Bestrooi de omelet met de verbrokkelde zachte geitenkaas en wat honing.
Hak de walnoten fijn en verdeel samen met de avocado over de rucola.
Bestrooi de omelet met de verbrokkelde zachte geitenkaas en wat honing.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten