Ingrediënten
Deeg
500 gram (spelt)bloem
175 ml water
125 gram roomboter
2 eieren
2 tl ahornsiroop
3 tl bakpoeder
Snufje vanillepoeder
Snufje zeezout
Vulling
appels
walnoten
rozijnen
kaneel
honing
ahornsiroop
Bereiding
Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en mix of kneed het tot een samenhangende massa.
Vet een taartblik in met roomboter en bekleed de bodem en randen met iets meer dan de helft van het deeg.
Schil de appels en snijd ze in dunne partjes. Doe deze samen met een hand walnoten, een hand rozijnen, ahornsiroop, honing en kaneel.
Schep de vulling over de bodem van de taart.
Gebruik nu het overige deeg voor de topping van de taart. Snijd het deeg in strookjes en leg het over de vulling heen.
Vet een taartblik in met roomboter en bekleed de bodem en randen met iets meer dan de helft van het deeg.
Schil de appels en snijd ze in dunne partjes. Doe deze samen met een hand walnoten, een hand rozijnen, ahornsiroop, honing en kaneel.
Schep de vulling over de bodem van de taart.
Gebruik nu het overige deeg voor de topping van de taart. Snijd het deeg in strookjes en leg het over de vulling heen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten