maandag 28 oktober 2019

WRAPS MET TONIJN, SPINAZIE EN ZONGEDROOGDETOMATEN

Een receptje van de Allerhande. Keertje wat anders proberen. En hij viel best goed in de smaak. Ook niet te moeilijk. Jammie! Heerlijk als avondeten, maar als er wat over is ook prima als lunch.


Ingrediënten

4 wraps
1 courgette
1 blikje tonijn
zongedroogde tomaten
witte kaas / fetakaas
100 g zuivelspread
100 g diepvries/verse spinazie
15 peterselie

Bereiding

Doe de spinazie in een koekenpan en laat ontdooien/slinken.
Meng het daarna samen met de zuivelspread en peterselie in een hoge beker. (Pureer eventueel met de staafmixer.)
Was en snijd de courgettes in dunne plakjes. Bak goudbruin.
Snijd de zongedroogde tomaten en meng het met de uitgelekte tonijn. 
Verkruimel de kaas.

Verwarm hooguit een minuut in de magnetron.
Verdeel eerst de spinaziespread over de wraps. Beleg vervolgens met courgetteplakken, het tonijnmengsel en de witte kaas.

Je kunt ook lekker makkelijk doen en alles in een bak mengen. Ziet er wat minder mooi uit, maar smaakt hetzelfde en bespaart je afwas en tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten