Ingrediënten (voor 2/3 personen)
500 g sperziebonen
2 eieren
1 zoete aardappel
2 rode uien
250 g cherrytomaten
100 g feta
100 g pecannoten
Dressing
2 el olijfolie
citroensap
2 tl honing
zout en peper
Bereiding
Kook de zoete aardappel een paar minuten. Vervolgens is het makkelijker om de schil eraf te halen en de aardappel in blokjes te snijden.
Maak de sperziebonen schoon, snijd de uiteindes eraf en snijd in stukjes. Kook de sperziebonen beetgaar.
Kook de eieren, pel ze en halveer ze.
Halveer de cherrytomaten.
Bak de zoete aardappelblokjes 10 minuten op laag vuur.
Bak de laatste minuut de pecannoten mee.
Snijd de ui in dunne ringen en doe in een schaal.
Maak de dressing en voeg toe aan de schaal met ui.
Voeg nu ook de andere ingrediënten toe aan de schaal en hussel goed door elkaar.
Verdeel de eieren en verkruimel de feta er als laatste overheen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten