Ingrediënten
260 g Bastogne (1 pak)
175 g roomboter
250 ml slagroom
1 zakje klopvast
125 g witte basterdsuiker
200 g monchou (1 kuipje)
Kersenvlaaivulling (1 blik)
Bereiding
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter.
Bodem
Kruimel de Bastogne en smelt de boter in een pannetje.
Voeg de boter toe aan de koekkruimels en meng het door elkaar.
Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en zet het dan even in de vriezer.
Vulling
Mix de slagroom en klopvast tot dat het romig wordt.
Meng in een andere kom de basterd suiker en monchou,
Voeg daarna beide mengsels samen en verdeel over de bodem van de taart en zet het weer even in de vriezer.
Topping
Verdeel de kersenvlaaivulling over de taart en klaar is Kees!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten