zondag 11 augustus 2019

COCKTAILSAUS

"Vroeger", tot een jaar geleden nog, heb ik 2,5 jaar bij een restaurant gewerkt. Daar was ik altijd helemaal gek op de cocktailsaus die daar in de saladebak zat. Elke zondag als ik daar moest werken deed ik dat altijd op mijn boterham met sla, kaas, ham en zure komkommer zodat ik een heerlijke lunch had. Nooit heb ik het recept durven vragen, maar toen ik mijn werkplek voor goed verliet, kon ik het niet laten. Je kunt het eigenlijk overal wel bij eten: als saladedressing, bij de BBQ, op brood, als sausje voor hapjes... Gezond is het alleen niet echt...




Ingrediënten

3 el mayonaise
1 el ketchup
scheut worcestersaus
1 ui

Bereiding

Snipper de ui in kleine stukjes.
Meng de mayonaise en ketchup door elkaar tot dat het een mengsel een licht rozige kleur krijgt (zie foto).
Doe er dan een flinke scheut worcestersaus door (dit is het magische ingrediënt!).
Voeg tot slot de stukjes gesnipperde ui toe en genieten maar!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten