Ingrediënten
1 kg penne
500 g kipfilet (in stukjes)
1 zakje rucola
2 kuipjes roomkaas
2 zakjes mozzarella
2 potjes groene pesto
4 paprika's
2 uien
1 teentje knoflook
1 zakje geraspte kaas
1 zakje rucola
2 kuipjes roomkaas
2 zakjes mozzarella
2 potjes groene pesto
4 paprika's
2 uien
1 teentje knoflook
1 zakje geraspte kaas
Bereiding
Kook de penne.
Snijd de kipfilet als dat nog niet is gedaan en bak deze gaar.
Snijd de ui, knoflook en paprika en doe deze bij in de pan.
Doe daarna ook de roomkaas, mozzarella, pesto en eventueel al wat geraspte in de pan en roer het door elkaar.
Laat het even sudderen en voeg zo nodig extra kruiden toe.
Roer de penne er doorheen.
Voeg op het laatst de rucola toe.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten