zaterdag 29 juni 2019

PESTO-PASTA

Ja, dit is bewust. Niet pasta pesto, maar pesto-pasta. Geen idee wat het verschil eigenlijk precies is. De bedoeling was om pasta pesto te maken, maar volgens mij is dat toch wel heel anders dan het resultaat van dit recept. Toch is dit een overheerlijke maaltijd, typisch voor studenten en makkelijk om klaar te maken voor een grote groep. Er zit ook lekker veel kaas doorheen.

Ingrediënten

1 kg penne
500 g kipfilet (in stukjes)
1 zakje rucola
2 kuipjes roomkaas
2 zakjes mozzarella
2 potjes groene pesto
4 paprika's
2 uien
1 teentje knoflook
1 zakje geraspte kaas

Bereiding

Kook de penne.
Snijd de kipfilet als dat nog niet is gedaan en bak deze gaar.
Snijd de ui, knoflook en paprika en doe deze bij in de pan.
Doe daarna ook de roomkaas, mozzarella, pesto en eventueel al wat geraspte in de pan en roer het door elkaar.
Laat het even sudderen en voeg zo nodig extra kruiden toe.
Roer de penne er doorheen.
Voeg op het laatst de rucola toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten