Ingrediënten
Kippenragout
PaneermeelEieren
Bereiding
Klop een paar eieren los in een diep bord.
Strooi wat paneermeel over een schaal of plat bord.

Haal de schaal met ragout uit de koelkast en maak de binnenkant van je handen nat met koud water.
Pak een handje ragout en rol er een kroket van.
Rol deze vervolgens door het bord met paneermeel en zorg ook dat de punten bedekt zijn met paneermeel.
Rol de kroket daarna door de los geklopte eieren en zorg eveneens dat de punten onder het ei zitten.
Rol de kroket daarna nogmaals door de paneermeel en leg hem op een schaal.

Herhaal dit voor de andere kroketten en dek de schaal af met vershoudfolie en zodat je ze in kunt vriezen of in de koelkast kunt bewaren. Je kunt ze natuurlijk ook al direct frituren. Serveer ze daarna bij de friet of neem een broodje kroket voor de lunch. Heerlijk!
TIP: In plaats van kroketten kun je ook bitterballen rollen. Heel leuk om te serveren op een feestje!
Haal de schaal met ragout uit de koelkast en maak de binnenkant van je handen nat met koud water.
Pak een handje ragout en rol er een kroket van.
Rol deze vervolgens door het bord met paneermeel en zorg ook dat de punten bedekt zijn met paneermeel.
Rol de kroket daarna door de los geklopte eieren en zorg eveneens dat de punten onder het ei zitten.
Rol de kroket daarna nogmaals door de paneermeel en leg hem op een schaal.
Herhaal dit voor de andere kroketten en dek de schaal af met vershoudfolie en zodat je ze in kunt vriezen of in de koelkast kunt bewaren. Je kunt ze natuurlijk ook al direct frituren. Serveer ze daarna bij de friet of neem een broodje kroket voor de lunch. Heerlijk!
TIP: In plaats van kroketten kun je ook bitterballen rollen. Heel leuk om te serveren op een feestje!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten